WwW.GizemLiaLem.CoM aLemin yEni Gizemi

Tam Versiyon: Ünlülere Gizemlialem.com'u Sorduk
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
[/color]İBRAHIM TATLISES
Urfa’da Gizemlialem.com vardı da biz mi üye olmadık..Tüm forumcuları çok seviyorum...gizliden gizliye takılıyorum ama siyaset bana göre değil,her yazdığımı siliyorum

REHA MUHTAR

Burdan bütün Gizemlialem.com üyelerine sevgi ve saygılarımı gönderiyorum iyi aksamlar Gizemlialem.com her nerede yaşıyor ve yaşatılıyorsanız.

MEHMET ALİ ERBİL
Gizemlialem.com en yeni konularıyla tüm hızıyla devam ediyor..!! Yeni gelişmeler Parmaktan sonra

Anayasa Mahkemesi Başkanı
Gizemlialem.com üyelerine saygıyla duyurulur.!
Gizemlialem.comModeratörler Kanununun D-Fıkrasının C Bendi aşağıdaki şekilde değişmiştir.!

Gizemlialem.com'daModeratör olacak kişi forum meclisindeki 367 toplantı yeter sayısını bulana kadar üye olarak kalacaktır.!

Banu Alkan
Neremi, neremi, Haydi beni dansa kaldir.Bu muhtesem sarkilarimla Gizemlialem.coma renk katacagim, ayol iyiki varsin Gizemlialem.com

Bülent Ersoy
Ayoll Ablaniz kurban olsun size Ne güzel paylasimlar yapiyorsunuz. Gizemlialem.com gelecegi cok parlak üye olup katkida bulunmak artik boynumuzun borcu oldu

EMRAH
Bak Gülcan burasi Gizemlialem.com artik burda emniyette olacaz annemi de alip getirecem buraya mutlu olacaz göreceksin aglama artik gülcan) Gizemlialem.com var artik bize sahip cikacaklar

AJDAR
Cikata Muz, muz. Ben bu Gizemlialem.com forumuna MAL OLMUS bir üyeyim Bu forumda benimsenip takdir gören üyelerdenim Harika bir forum Cikata muz, muz...

Erman Hoca

Artik bende bundan sonra Gizemlialem.com spor bölümlerinde yayin yapacagim.Ugurcugum su son acilan konuyu geri al ,geri al bak iste orda konu basligina faul yapilmis ama admin arkadasimiz görmemis...

[color=#FF0000]REPİ HAKKETTİYSEM LÜTFEN VERİN9
"hepsi" yok burdaaaa.... 99
ay ajdar abimde varmışBiggrin:biggrin:ya benim merak ettğim şey kim sundu bunu onlara ??? Biggrin
aşkım hani gökhan özen 9 onun için rep yok sanaBiggrin
hani hepsim yok burda yaa =(
gizem hepsi 1 nie bitti?
artık bütün diziler finale grdi haliyle oda girdi ama bidaha başlamıcak =(
ppfff.....
ÖNCELİKLE BUNLARI ÜNLÜLERE BURAK USTA YÜZYÜZE RÖPORTAJ YAPIP SORDU BİZDE ARADAN GİZEMLİALEMİ SORDUK BÖYLE CEVAPLAR VERDİLER

GÖKHAN ÖZEN O ZAMAN DOĞMAMIŞTI AŞKIMBiggrin
HEPSİDE KONSERDEYDİBiggrin

İDARE EDİN NE YAPALIMBiggrin

AMA BANA SORMAYIN BURAK ABİYE SORUN RÖPORTAJ YAPAN O!!BiggrinBiggrin
Referans URL